Privacy management & de Functionaris voor de Gegevensbescherming

 

Met de nieuwe Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR) die vanaf 25 mei 2018 van kracht is geworden is er veel veranderd. Veel bedrijven hebben de eerste stap gezet om te voldoen aan de AVG. 

 

Met de recente aankondiging dat de Autoriteit Persoonsgegevens meer gaat handhaven is het belangrijk dat de continuïteit van de privacy binnen een organisatie op een juiste wijze is geborgd. 

 

Onder bepaalde omstandigheden moeten bedrijven verplicht een Functionaris  voor de Gegevensbescherming (FG) aanstellen. De FG moet toezicht houden op de toepassingen en uitvoering van de Europese privacy verordening (AVG) binnen een organisatie.

 

  • Mist U de schaalgrote of wilt u extra ondersteuning om te blijven voldoen aan de AVG?
  • Wilt u de functie van FG  insourcen of outsourcen?

Infosecura heeft al vele jaren ervaring met de uitvoering en implementatie van de privacy wetgeving binnen diverse (internationale) organisaties. Daarnaast treedt Infosecura voor diverse klanten op als Functionaris voor de Gegevensbescherming.

 

Voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek over wat er mogelijk voor u als organisatie gaat veranderen, neemt u gerust contact  op.